Direct afspraak maken? Bel:
072-2001038

Over Installatiebedrijf Noord-Holland

Dé installateur bij u in de regio

Installatiebedrijf Noord-Holland

Alle elektriciens hebben ruime ervaring als het gaat om het opsporen en verhelpen van een kortsluiting en stroomuitval of het uitbreiden van een meterkast in Noord-Holland. Bel ook voor het aanleggen van elektra.

Of het nu gaat om een extra stopcontact te laten plaatsen of het monteren van één of meer rookmelders. U kunt bellen voor alle grote en kleine klussen. Dus ook het laten uitvoeren van een keuring of inspectie.

Mocht u advies nodig hebben of een afspraak willen plannen, gebruik dan het contactformulier of bel vandaag nog ☎ 072-2001038 voor meer informatie.

Elektro specialist Noord-Holland

Bel met het lokale installatiebedrijf dat meedenkt in oplossingen en alternatieven aandraagt.

Stuk voor stuk allround elektriciens die iedere dag bezig zijn elektrische installaties, stroomstoringen en elektrotechniek. Wilt u een perilex of kookplaat aan laten aansluiten, extra groepen toevoegen of uw hele groepenkast laten vervangen? Schakel de hulp in van Installatiebedrijf Noord-Holland!

Wellicht heeft u nog vragen over specifieke diensten? Bel direct voor meer informatie. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u de contactpagina gebruiken.

Stroom uitgevallen? Bel een elektricien!

Heeft u last van een kortsluiting door een door overbelasting van het elektrische systeem? Wacht dan niet langer, maar bel direct de storingsdienst voor hulp.

Heeft u een andere klus, of een vraag over het aansluiten van rookmelders en andere apparaten? Via Installatiebedrijf Noord-Holland regelt u vlot een ervaren elektricien. Wel zo fijn, je wilt immers geen gepruts in de meterkast.

Bent u momenteel bezig met de aan-, ver- of nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand, of wilt u elders gebruik kunnen maken van elektriciteit? Aarzel niet en neem direct contact op.

Stroomstoring of kortsluiting? Bel Installatiebedrijf Noord-Holland!

★ Vertrouwd adres voor al uw elektra werkzaamheden ★

Bel: 072-2001038